Za zimu prepunu osmijeha.

Popusti u prosincu i siječnju

Ove zime u ordinaciji „Stomatologija i estetika“ odlučili smo Vas razveseliti s popustom od 25% na premium cirkon-keramičke krunice by dr. Goran Jovičević!

Naša ordinacije je specijalizirana za područje estetske i restaurativne dentalne medicine, a sve radove izvodi naš laboratorij, opremljen je najmodernijom CAD/CAM tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku. Laboratorij se nalazi na istoj adresi tako da je cijeli proces znatno ubrzan.

CIRKON-KERAMIČKE KRUNICE

Najčešći izbor naših pacijenata, cirkon-keramičke krune izrađene potpuno bez metala i zbog toga imaju prednost nemogućnosti pojavljivanja tzv. “crnog ruba” zbog povlaćenja zubnog mesa. Svi materijali su biokompatibilni.

Ovaj tip zubnih krunica je najkvalitetniji te u zadnjih nekoliko godina postaje standard kod restorativnih radova visoke estetike te radova u frontalnom dijelu čeljusti. Cijeli protokol izrade je FULL-DIGITAL, što znači da se koristimo svim 3D i digitalnim alatima za postizanje što preciznijih rezultata.

PREDLOŽAK BUDUĆEG RADA (MOCK-UP)

U našem dentalnom laboratoriju 3D dizajner u suradnji sa doktorom dizajnira prijedlog vašeg budućeg rada. Na temelju prijedloga dizajna 3D printerom izrađujemo realne modele za izradu tzv. mock-upa.

Predložak se simulira direktno u vašim ustima bez prethodnih zahvata. Ovaj korak pomaže ukoliko niste sigurni želite li se uopće odlučiti na zahvat te kako biste vidjeli kako će rad izgledati na kraju terapije.

JAVITE NAM SE!

Sve što trebate nazvati nas ili nam poslati upit preko weba ili e-maila. Za ostvarivanje popusta dovoljno je naručiti se za prvi besplatan specijalistički pregled uz napomenu “popusti u prosincu”.

*AKCIJA TRAJE DO KRAJA SIJEČNJA

Ugodne blagdane i praznike želi Vam “SIE team”!

Želite prvi saznati o našim posebnim ponudama i akcijama?

Pošaljite upit Nazovite nas +385 1 3733 562 Pošaljite poruku (Whatsapp)
Radno vrijeme: PON - PET: 09 - 20h, VIKEND: po dogovoru