Vrbje 1a, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Radno vrijeme: PON - PET: 09 - 20h, VIKEND: po dogovoru
Stomatologija i estetika d.o.o. logo

Full digital

Budućnost je ovdje i sada!

Ordinacija "Stomatologija i estetika" oblikuje vaš protetski ili ortodontski nadomjestak uz besprijekornu preciznost najnovijih dostignuća dentalne medicine. Za sofisticiran rezultat naš je odabir najsuvremenija tehnologija. Temeljeni na stručnosti, ordinacija i laboratorij opremljeni su najnaprednijim tehnološkim pomagalima kao što su 3Shape intraoralni skener, laboratorijski skeneri , Carestream CBCT, CAD/CAM glodalice te 3D printeri, uz čiju vam pomoć želje i potrebe pretvaramo u stvarnost!

Digitalno uzimanje otisaka

Prednost digitalnih otisaka u odnosu na konvencionalne je što su puno ugodniji za pacijenta, maksimalno precizni te omogućuju registraciju dinamičke okluzije (zagriza). Uz pomoć intraoralnog skenera otisci jamče vrlo visoku preciznost radova, omogućuju realističan prikaz boja tvrdih i mekih tkiva čime olakšavaju posao stomatologa i zubnog tehničara, a u sam proces aktivno uključuju i pacijenta.

Digitalno uzimanje otisaka

Praćenje pacijenata

Uzimanjem otisaka te usporedba s prijašnjim stanjem pruža nam mogućnost praćenja promjena na samim zubima i time omogućuje lakše otkrivanje promjena i prevenciju problema u ranim fazama razvoja.

Praćenje pacijenata

Digitalno planiranje

  • Zubnih krunica
  • Zubnih ljuskica
  • Mostova
  • Svih radova na zubnim implantatima
  • Vodilica za ugradnju implantata
  • Prozirnih zubnih aparatića
Digitalno planiranje

Postupak

1.

Prvi besplatan specijalistički pregled, CBCT, Intraoralno skeniranje.

2.

U dentalnom laboratoriju 3D dizajner u suradnji sa doktorom dizajnira prijedlog budućeg rada. Na temelju prijedloga dizajna 3D printerom izrađujemo realne modele za izradu tzv. mock-upa.

3.

Predložak budućeg rada na temelju mock up-a simulira se direktno u ustima pacijenta bez prethodnih zahvata. Ovaj korak pomaže ukoliko niste sigurni želite li se uopće odlučiti na zahvat te vam pomaže, ukoliko unaprijed želite vidjeti kako će rad izgledati na kraju terapije.

4.

Izrada prema prihvaćenom prijedlogu.

CBCT

Ordinacija "Stomatologija i estetika" opremljena je inovativnim CBCT radiološkim sustavom, posljednjim tehnološkim dostignućem digitalne dijagnostičke radiologije.

Trodiomenzionalan (3D) prikaz omogućuje točnu vizualizaciju zubnih struktura, a prednost je našim pacijentima i stomatolozima radi brzine i jednostavnosti snimanja u visokoj rezoluciji, čime je omogućena veća pouzdanost u rezultate snimanja uz precizniju dijagnostiku koja je temelj terapije te precizno određuje najbolje mjesto za implantat. Sve se te odlike postižu uz znatno niže doze zračenja pacijenta, bez smanjenja kvalitete slike.

Budućnost je ovdje i sada!

3Shape Intraoralni skener

Za sofisticiran rezultat naš je odabir suvremena tehnologija, Trios 3Shape intraoralni skener kojim je isključena svaka mogućnost ljudske pogreške, a višekratni dolasci u ordinaciju svedeni su na svega nekoliko sati rada. Visokokvalitetni otisci stvarnih boja snimljeni u seriji različitih položaja zagriza nastaju potpuno bezbolno, sigurno i bez ikakve neugode, a u najkraćem mogućem vremenu bez uzimanja otisaka klasičnim putem detaljno se skenira boja sluznice, boja, pigmentacija i oblik zuba, odnos među zubima i njihovo razgraničenje te razlika između ruba preparacije i mekog tkiva.

3Shape Intraoralni skener

Poklonite si prekrasan osmijeh!

Dogovorite besplatne konzultacije!

* Ispunjenjem ovog upita će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naši djelatnici zbog dogovora termina.
* Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

HR Financira Europska unija
Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.