Stomatologija i estetika specijalistička je stomatološka ordinacija na čelu s mag.univ. Goranom Jovičevićem, specijalistom parodontologije i implantologije. Odabirom naše ordinacije otvarate vrata najsuvremenijim rješenjima dentalne medicine i najvišim standardima u pogledu vrhunski educiranog i specijaliziranog osoblja, tehnološki najsuvremenije opremljenosti te poslovanju dentalnog laboratorija pod istim krovom. Zajamčeni su vam visoki standardi upravljanja i kvalitete u suvremenom i modernom ambijentu uz vrhunske stručnjake i susretljive ljude.

Top usluge

Zubni implantati Straumann®
Cirkon krune
Izbjeljivanje zubi
Parodontologija
Full digital
Full digital

Za sofisticiran rezultat naš je odabir suvremena tehnologija! Ordinacija i laboratorij najsuvremenije su opremljeni najnaprednijim tehnološkim pomagalima kao 3Shape intraoralni scanner, laboratorijski scanneri, Carestream CBCT, CAD-CAM glodalice te 3d printeri, uz čiju pomoć i našu stručnost želje pretvaramo u stvarnost!

Pročitaj više

Zašto odabrati nas? Prednosti

  • Individualan pristup i predanost svakom pacijentu
  • Istančan spoj suvremene tehnologije i vrhunskih materijala
  • Na području implantologije suradnja sa vodećim svjetskim tvrtkama
  • 10 godina ordinacije
  • Preko 15 000 ugrađenih implantata
  • Zubni laboratorij njeguje tradiciju dugu dva desetljeća sa time da je od 2006. prvi ovlašteni Nobel Procera lab za Hrvatsku
  • Iskustvo laboratorija u radu sa tehnički i estetski najzahtjevnijim slučajevima
Iskustva zadovoljnih pacijenata

Stručni, pouzdani, staloženi, a u isto vrijeme vedri, opušteni i veseli - tako bih opisala tim koji je mladi i ambiciozni dr. Jovičević okupio oko sebe. Taman kad ste mozda mislili i odustat od svojih zuba - dajte šansu ovom timu koji ce vam uz puno truda, vještine i malo čarobne prašine zasigurno vratiti osmijeh na lice. Meni je 😁👍🏻

Josip V.

Moja dugogodišnja fobija od zubara nestala je već kod prvog susreta sa dr. Goranom Jovičevićem i dogovora o tijeku liječenja, tj. ugradnji implantata i krunice. Sav proces vađenja korijena te ugradnja implatata prošli su savršeno i apsolutno bezbolno. Nemam riječi kojom bi opisao doktorovu ljubaznost, profesionalnost te predanost poslu. Neizmjerno sam mu zahvalan na svemu. Preporučam svakom ko ima takvih problema.

Denis X.

Nedavno sam bila na liječenju i zamijeni plombi u stomatološkoj ordinaciji dr Jovičevića i imam samo riječi hvale za cijeli tim, posebno bih pohvalila mladu dr. Kim Hulenić, njezin topao pristup pacijentu i sve zahvate koje je radila na mojim zubima. Ugodna atmosfera, stručnost i pristup svakom pacijentu pridonosi osjećaju opuštenosti i povjerenja da ste baš u pravim rukama. Preporučam ovu ordinaciju svima koji žele najbolje za zdravlje i ljepotu sojih zuba. Dođite i uvjerite se sami!

Željka E.
Pošaljite upit Nazovite nas +385 1 3733 562 Pošaljite poruku (Whatsapp)
Radno vrijeme: PON - PET: 09 - 20h, VIKEND: po dogovoru