Vrbje 1a, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Radno vrijeme: PON - PET: 09 - 20h, VIKEND: po dogovoru
Stomatologija i estetika d.o.o. logo

O nama

dr. Goran Jovičević

dr. Goran Jovičević

Rješavanjem najzahtjevnijih parodontoloških slučajeva stekao sam povjerenje svojih pacijenata kojima se individualnim pristupom posvećujem predano i s entuzijazmom. Jednako posvećeno usavršavam se i sudjelujem na brojnim kongresima i tečajevima u zemlji i inozemstvu te pohađam sve važnije edukacijske programe za prvoklasne implantacijske sustave.

Izrazito sam usmjeren na estetsku dentalnu medicinu, osobito na područje implantologije, gdje se odlikujem iskustvom u najkompleksnijim slučajevima implanto-protetske rehabilitacije. U svojoj specijalističkoj ordinaciji Stomatologija i estetika okupljam tim vrhunskih liječnika svih grana dentalne medicine. Zajedno smo motivirani da u radu postignemo najbolje te se stoga svi kontinuirano usavršavamo i ordiniramo ukorak sa suvremenom stomatologijom. Svoju misiju ostvarujemo u tehnološki najsuvremenije opremljenoj ordinaciji, a prvorazredni materijali, premium brendovi i izuzetno opremljen laboratorij na čelu s jednim od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na polju zubne protetike dodatni su aduti s kojima je uz nas Vaš osmijeh pobjednički!

Na raspolaganju za Vaše zdravlje i zadovoljstvo,

mag. univ. Goran Jovičević, dr. med. dent. spec. parodontologije

Ordinacija

Ordinacija

Privatna specijalistička parodontološka i implantološka ordinacija Stomatologija i estetika na čelu s voditeljem magistrom specijalistom Goranom Jovičevićem, specijalizirana je za područje estetske i restaurativne dentalne medicine (zubne ljuskice, keramičke krune...), implantologije (zubni implantati) te parodontologije, što potvrđuje svojim desetogodišnjim radom i iskustvom u rješavanju najzahtjevnijih parodontoloških slučajeva. Laboratorij njeguje tradiciju dugu tri desetljeća s jamstvom vrhunske kvalitete izrade te četrdesetogodišnjim iskustvom vlasnika i voditelja laboratorija u radu na tehnički i estetski najzahtjevnijim zahvatima. Sinergijom suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te interdisciplinarne suradnje svim našim pacijentima omogućujemo vrhunsku uslugu.

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega neprestano ulažemo u nove tehnologije i znanja. Jamčimo da će i najzahtjevniji zahvati biti uspješno odrađeni te u skladu s tim zapošljavamo samo visokostručno i motivirano osoblje koje se kontinuirano usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu.

2018. godine doktor Goran Jovičević stekao je titulu specijalista parodontologije, što je u Republici Hrvatskoj najviša razina stručnog usavršavanja među zdravstvenim radnicima iz pojedine medicinske discipline.

Bitan je dio naše prakse inzistiranje na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmijeh i zdravlje. A kao garanciju vašeg blistavog osmijeha nudimo vrhunske materijale, najsuvremeniju tehnologiju te najmodernije opremljen laboratorij s jednim od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na polju zubne protetike i to s više od trideset godina iskustva u estetski i tehnički najzahtjevnijim radovima.

Ordinacija

Dugi niz godina ostvarujemo uspješnu suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama Straumann, Nobel Biocare, Astra Tech Dental, Ankylos, Camlog, Ospol, Bredent i Xive, što nas je visoko pozicioniralo na hrvatskom tržištu. Laboratorij ordinacije primjenjuje tehnologiju 3D printera, opremljen je najmodernijom CAD/CAM tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku, kao i NobelProcera skenerom. Godine 2006. naš zubotehnički laboratorij postaje prvi ovlašteni NobelProcera laboratorij za Hrvatsku, pri čemu je važno istaknuti da je ta tvrka svjetski lider u protetskim rješenjima.

Specijalistička parodontološka i implantološka ordinacija Stomatologija i estetika mjesto je gdje vaše ideje, želje i potrebe uz naše znanje i tehnologiju pretvaramo u blistav osmijeh!

Veselimo se vašem dolasku!

Ordinacija

Naš tim

Goran Jovičević

Goran Jovičević

Doktor

Kim Hulenić

Kim Hulenić

Doktor

Ana Domjančić

Ana Domjančić

Doktor

Stefanija Jovičević

Stefanija Jovičević

Financije / Marketing

Magdalena Gorša

Magdalena Gorša

Asistentica

Dea Ivić

Dea Ivić

Asistentica

Ivana Šep

Ivana Šep

Asistentica

Petra Galović

Petra Galović

Voditelj odnosa s pacijentima

Josip Palić

Josip Palić

Vozač

Alen Vojnović

Alen Vojnović

Vozač

Sara Toth

Sara Toth

Voditeljica pacijenata

Barbara Stipčević

Barbara Stipčević

Voditeljica pacijenata

Poklonite si prekrasan osmijeh!

Dogovorite besplatne konzultacije!

* Ispunjenjem ovog upita će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naši djelatnici zbog dogovora termina.
* Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.