Vrbje 1a, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Radno vrijeme: PON - PET: 09 - 20h, VIKEND: po dogovoru
Stomatologija i estetika d.o.o. logo

O nama

dr. Goran Jovičević

dr. Goran Jovičević

Rješavanjem najzahtjevnijih parodontoloških slučajeva stekao sam povjerenje svojih pacijenata kojima se individualnim pristupom posvećujem predano i s entuzijazmom. Jednako posvećeno usavršavam se i sudjelujem na brojnim kongresima i tečajevima u zemlji i inozemstvu te pohađam sve važnije edukacijske programe za prvoklasne implantacijske sustave.

Izrazito sam usmjeren na estetsku dentalnu medicinu, osobito na područje implantologije, gdje se odlikujem iskustvom u najkompleksnijim slučajevima implanto-protetske rehabilitacije. U svojoj specijalističkoj ordinaciji Stomatologija i estetika okupljam tim vrhunskih liječnika svih grana dentalne medicine. Zajedno smo motivirani da u radu postignemo najbolje te se stoga svi kontinuirano usavršavamo i ordiniramo ukorak sa suvremenom stomatologijom. Svoju misiju ostvarujemo u tehnološki najsuvremenije opremljenoj ordinaciji, a prvorazredni materijali, premium brendovi i izuzetno opremljen laboratorij na čelu s jednim od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na polju zubne protetike dodatni su aduti s kojima je uz nas Vaš osmijeh pobjednički!

Na raspolaganju za Vaše zdravlje i zadovoljstvo,

mag. univ. Goran Jovičević, dr. med. dent. spec. parodontologije

Ordinacija

Ordinacija

Privatna specijalistička parodontološka i implantološka ordinacija Stomatologija i estetika na čelu s voditeljem magistrom specijalistom Goranom Jovičevićem, specijalizirana je za područje estetske i restaurativne dentalne medicine (zubne ljuskice, keramičke krune...), implantologije (zubni implantati) te parodontologije, što potvrđuje svojim desetogodišnjim radom i iskustvom u rješavanju najzahtjevnijih parodontoloških slučajeva. Laboratorij njeguje tradiciju dugu tri desetljeća s jamstvom vrhunske kvalitete izrade te četrdesetogodišnjim iskustvom vlasnika i voditelja laboratorija u radu na tehnički i estetski najzahtjevnijim zahvatima. Sinergijom suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te interdisciplinarne suradnje svim našim pacijentima omogućujemo vrhunsku uslugu.

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega neprestano ulažemo u nove tehnologije i znanja. Jamčimo da će i najzahtjevniji zahvati biti uspješno odrađeni te u skladu s tim zapošljavamo samo visokostručno i motivirano osoblje koje se kontinuirano usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu.

2018. godine doktor Goran Jovičević stekao je titulu specijalista parodontologije, što je u Republici Hrvatskoj najviša razina stručnog usavršavanja među zdravstvenim radnicima iz pojedine medicinske discipline.

Bitan je dio naše prakse inzistiranje na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmijeh i zdravlje. A kao garanciju vašeg blistavog osmijeha nudimo vrhunske materijale, najsuvremeniju tehnologiju te najmodernije opremljen laboratorij s jednim od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na polju zubne protetike i to s više od trideset godina iskustva u estetski i tehnički najzahtjevnijim radovima.

Ordinacija

Dugi niz godina ostvarujemo uspješnu suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama Straumann, Nobel Biocare, Astra Tech Dental, Ankylos, Camlog, Ospol, Bredent i Xive, što nas je visoko pozicioniralo na hrvatskom tržištu. Laboratorij ordinacije primjenjuje tehnologiju 3D printera, opremljen je najmodernijom CAD/CAM tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku, kao i NobelProcera skenerom. Godine 2006. naš zubotehnički laboratorij postaje prvi ovlašteni NobelProcera laboratorij za Hrvatsku, pri čemu je važno istaknuti da je ta tvrka svjetski lider u protetskim rješenjima.

Specijalistička parodontološka i implantološka ordinacija Stomatologija i estetika mjesto je gdje vaše ideje, želje i potrebe uz naše znanje i tehnologiju pretvaramo u blistav osmijeh!

Veselimo se vašem dolasku!

Ordinacija

Naš tim

Goran Jovičević

Goran Jovičević

Doktor

Ana Domjančić

Ana Domjančić

Doktor

Tina Lela

Tina Lela

doktor

Dora Srdoč

Dora Srdoč

doktor

Kim Hulenić

Kim Hulenić

Doktor

Stefanija Jovičević

Stefanija Jovičević

Financije / Marketing

Paolo Molinas

Paolo Molinas

Marketing

Magdalena Gorša

Magdalena Gorša

glavna sestra

Ana Kranjec

Ana Kranjec

dentalni asistent

Marina Zubić

Marina Zubić

dentalna asistentica

Iva Urem

Iva Urem

dentalna asistentica

Josip Palić

Josip Palić

Vozač

Alen Vojnović

Alen Vojnović

Vozač

Sara Toth

Sara Toth

Voditeljica pacijenata

Ivana Budšćak

Ivana Budšćak

Recepcija

Maja Marić Kordić

Maja Marić Kordić

recepcija

Marija Kraljević

Marija Kraljević

recepcija

Tea Hasanbašić

Tea Hasanbašić

korisnička podrška

Kristina Frančić Špinderk

Kristina Frančić Špinderk

Korisnička podrška

Poklonite si prekrasan osmijeh!

Dogovorite besplatne konzultacije!

* Ispunjenjem ovog upita će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naši djelatnici zbog dogovora termina.
* Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

HR Financira Europska unija
Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.