Što je botoks?

Botox® je kozmetički oblik botulinum toksina, ili Onobotulinumtoxin A, neurotoksina koji se koristi za "zamrzavanje" mišića. Botoks nije samo izvrstan način za zaglađivanje bora na licu, već je i jednostavan način da spriječite nastanak ili produbljivanje određenih vrsta bora, a može čak i zaustaviti znojenje pazuha mjesecima! Botoks služi da vašem licu daju glatkiji i mlađi izgled. Naručite se za besplatan pregled i saznajte najbolje rješenje za Vas!

Za što se može koristiti botoks?

Osim za smanjenje bora na licu, botoks se također može koristiti za probleme poput pretjeranog znojenja, migrene, trzanja očiju, bolova u čeljusti i preaktivnih mišića vrata. Neki ljudi također mogu dobiti injekcije botoksa kako bi omekšali četvrtastu liniju čeljusti, zagladili bradu s rupicama ili ispravili pretjerano “gummy” osmijeh. 

Što su hijalurnoski dermalni fileri?

Hijaluronski dermalni fileri jedan su od najpopularnijih preparata koji se koriste u estetskoj medicini. Fileri su dizajnirani za tretiranje svih područja lica. Koriste se za nadoknađivanje izgubljenog volumena, odnosno za konturiranje obraza, volumizaciju lica i lifting, također za omekšavanje grubih linija lica, korekciju kapaka te za popunjavanje usana. Tretman je gotovo bezbolan, a sama aplikacija filera je jednostavna. Nisu trajni i traju od 6 do 12. mjeseci. U našoj ordinaciji koristimo top brandove kao što su: Neauvia® (organski), Restylan®, Teoxanne®. 

Što je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina prirodni je sastojak koji se proizvodi u našem tijelu i ima glavnu funkciju u održavanju mladolikog izgleda lica i općenito kože. Kako starimo, proizvodnja ključnih tvari u koži, uključujući hijaluronsku kiselinu (zajedno s kolagenom i elastinom) se smanjuje. Kao rezultat, naša koža gubi volumen, hidrataciju i zategnutost. Privlači vodu, što koži omogućuje da postane više hidratizirana. Koristi se u proizvodima za ljepotu i njegu, dobivena u laboratoriju putem procesa koji se naziva biofermentacija.

FAQ
Najčešća pitanja
Poklonite si prekrasan osmijeh!
FULL DIGITAL IZBJELJIVANJE ZUBI APARATIĆ ZA ZUBE | ORTODONCIJA
Pošaljite upit Nazovite nas +385 1 3733 562 Pošaljite poruku (Whatsapp)
Radno vrijeme: PON - PET: 09 - 20h, VIKEND: po dogovoru