Stomatologija i estetika specijalistička je stomatološka ordinacija na čelu s mag.univ. Goranom Jovičevićem, specijalistom parodontologije i implantologije. Odabirom naše ordinacije otvarate vrata najsuvremenijim rješenjima dentalne medicine i najvišim standardima u pogledu vrhunski educiranog i specijaliziranog osoblja, tehnološki najsuvremenije opremljenosti te poslovanju dentalnog laboratorija pod istim krovom. Zajamčeni su vam visoki standardi upravljanja i kvalitete u suvremenom i modernom ambijentu uz vrhunske stručnjake i susretljive ljude.

Top usluge

Zubni implantati Straumann®
Cirkon krune
Izbjeljivanje zubi
Parodontologija
Full digital
Full digital

Za sofisticiran rezultat naš je odabir suvremena tehnologija! Ordinacija i laboratorij najsuvremenije su opremljeni najnaprednijim tehnološkim pomagalima kao 3Shape intraoralni scanner, laboratorijski scanneri, Carestream CBCT, CAD-CAM glodalice te 3d printeri, uz čiju pomoć i našu stručnost želje pretvaramo u stvarnost!

Pročitaj više

Zašto odabrati nas? Prednosti

  • Individualan pristup i predanost svakom pacijentu
  • Istančan spoj suvremene tehnologije i vrhunskih materijala
  • Na području implantologije suradnja sa vodećim svjetskim tvrtkama
  • 10 godina ordinacije
  • Preko 15 000 ugrađenih implantata
  • Zubni laboratorij njeguje tradiciju dugu dva desetljeća sa time da je od 2006. prvi ovlašteni Nobel Procera lab za Hrvatsku
  • Iskustvo laboratorija u radu sa tehnički i estetski najzahtjevnijim slučajevima
Iskustva zadovoljnih pacijenata

Nedavno sam bila na liječenju i zamijeni plombi u stomatološkoj ordinaciji dr Jovičevića i imam samo riječi hvale za cijeli tim, posebno bih pohvalila mladu dr. Kim Hulenić, njezin topao pristup pacijentu i sve zahvate koje je radila na mojim zubima. Ugodna atmosfera, stručnost i pristup svakom pacijentu pridonosi osjećaju opuštenosti i povjerenja da ste baš u pravim rukama. Preporučam ovu ordinaciju svima koji žele najbolje za zdravlje i ljepotu sojih zuba. Dođite i uvjerite se sami!

Željka E.

Moja dugogodišnja fobija od zubara nestala je već kod prvog susreta sa dr. Goranom Jovičevićem i dogovora o tijeku liječenja, tj. ugradnji implantata i krunice. Sav proces vađenja korijena te ugradnja implatata prošli su savršeno i apsolutno bezbolno. Nemam riječi kojom bi opisao doktorovu ljubaznost, profesionalnost te predanost poslu. Neizmjerno sam mu zahvalan na svemu. Preporučam svakom ko ima takvih problema.

Denis X.

Stručni, pouzdani, staloženi, a u isto vrijeme vedri, opušteni i veseli - tako bih opisala tim koji je mladi i ambiciozni dr. Jovičević okupio oko sebe. Taman kad ste mozda mislili i odustat od svojih zuba - dajte šansu ovom timu koji ce vam uz puno truda, vještine i malo čarobne prašine zasigurno vratiti osmijeh na lice. Meni je 😁👍🏻

Josip V.
Pošaljite upit Nazovite nas +385 1 3733 562 Pošaljite poruku (Whatsapp)
Radno vrijeme: PON - PET: 09 - 20h, VIKEND: po dogovoru