Vrbje 1a, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Radno vrijeme: PON - PET: 09 - 20h, VIKEND: po dogovoru
Stomatologija i estetika d.o.o. logo

Jamstvo

Garancija kvalitete i certifikati svjetskih standarda!

Jamstvo

Naša profesionalnost i stalno usavršavanje, najnovije tehnologije i vrhunski materijali kao i laboratorij s najmodernijom tehnologijom i visokoeduciranim timom stručnjaka uz više od 30 godina radnog iskustva s estetski i tehnološki najzahtjevnijim zahvatima garancija su vrhunske kvalitete.

Godine 2006. laboratorij postaje prvi ovlašteni NobelProcera laboratorij za Hrvatsku, pri čemu je važno istaknuti da je ta tvrka svjetski lider u protetskim rješenjima.

Od 2011. i ordinacija i laboratorij nose SGS ISO 9001:20015 čime zadovoljavamo najviše svjetske standarde kvalitete i upravljanja.

Jamstvo

Garanciju dajemo na sve trajne protetske radove:

  • NobelProceraTM (aluminijev oksid, cirkonijev oksid, titan, bazna metalna legura kobalt-krom): 5 godina

    Svaki pacijent s NobelProcera protetskim radom dobiva certifikat proizvođača i laboratorija s jedinstvenim serijskim brojem kao jamstvo originalnosti i kvalitete proizvoda

  • cirkon keramiku, e.max keramiku: 5 godina
  • metal-keramičke lijevane radove (kobalt-krom, zlato): 5 godina
  • premium brand zubne implantate (Nobel Biocare, Astra Tech, Straumann): DOŽIVOTNU GARANCIJU
  • implantate MIS i Zimmer: 5 godina

Svaki pacijent s ugrađenim zubnim implantatom (Nobel BiocareTM, Astra Tech Dental i Straumann ) dobiva knjižicu implantata s jedinstvenim serijskim brojem kao jamstvo originalnosti i kvalitete.

Jamstvo

Poklonite si prekrasan osmijeh!

Dogovorite besplatne konzultacije!

* Ispunjenjem ovog upita će Vas, u roku od 24h, kontaktirati naši djelatnici zbog dogovora termina.
* Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

HR Financira Europska unija
Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.